СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 16.05.2022 – 22.05.2022

x


Седмицата стартира с пълнолуние и лунно затъмнение, които ще зададат тон на целия период, а може и за много по-дълъг период от време. Това пълнолуние ще ви даде достатъчно голяма яснота с пик  от показателни събития, вид развръзки – в каква посока се променя вашето финансово състояние.

Вие може да го насочвате в желано от вас направление като наблягате на кариерното си развитие, повечето от вас ще могат да разчитат на тайна или неочаквана опека,  своеобразен „авариен изход“, който ще допринася за вашето благосъстояние.

Въпреки всичко, аспектацията на звездите е такава, че изисква и някаква промяна,  съответно да оставите нещо зад гърба си, което е изживяло своето време, което е без перспективно за бъдещото ви развитие или като минимум, то трябва да бъде трансформирано по някакъв начин. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, ако нещо не върви или излезе извън живота ви, то едва ли ще бъде възстановено.

През следващите седмици и дори полугодие – от вас ще се изисква да се разделите с хора или обстоятелства, а може би да смените и средата си на съществуване, за да се предпазите от бъдещи щети. Препоръчително е да ликвидирате дългове, да се разплатите – буквално и в един по-широк смисъл, ще имате такава възможност или необходимост, също да се освободите от всичко токсично… Собствените ви усилия – висока креативност, ще бъдат възнаградени.

Миналото ви застига по някакъв начин, въпрос на избор е как ще реагирате.

Първите дни от седмицата са много емоционални, могат да изкарат на повърхността скрити процеси, препоръчително е през това време съвсем съзнателно и целенасочено да се разделите с онова, което ви действа като тежест, вид препятствия, това дори може да е на мисловно ниво и като решение, но пак така ще сработи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени