СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 16.07.2018 – 22.07.2018

x


Вие сте в период на ново начало, което може да обнови фона ви на съществуване и да засегне ключови въпроси като дом, семейство, местоживеене, недвижимо имущество, че и кариерно развитие, но последното по някакъв начин ще е като скачени съдове за близкото ви обкръжение или ще зависи по някакъв начин от него.

През тази и следващата седмица ваши усилия, полагани през изминалото близо полугодие, могат да се увенчаят с успех или пък ще получите шанс да поправите евентуални грешки, да попълните пропуски, които ще наместят пластовете под краката ви и ще снижат напрежението. Подобно на останалите зодиакални знаци, този процес може да е свързан със съответна цена, която трябва да се плати, тоест – за да се постигнат едни цели, трябва да се пожертва нещо, а в оптимален вариант вие ще прецените какво да оставите зад гърба си доброволна, какво да промените, за да позволите новостите да нахлуят в живота ви, за да сте по-щастливи и сигурни – в един по-общ смисъл.

Възможно е да получите подкрепа от стари приятели, да срещнете другари от миналото, които да ви помагат, но ако имате не изяснени отношения, те също ще напомня за себе си и ако диалогът е невъзможен, тогава вероятно тези лица ще останат окончателно в миналото.

През втората част на периода ежедневието забързва своя ритъм, става все по продуктивно и успешно, имате шанс да спечелите нещо значимо, като минимум да получите материално или морално удовлетворение на работното си място.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежов тренч, деним, кецове – простотата, от оято всеки гардероб има нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ