СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 16.07.2018 – 22.07.2018

x


През тази седмица вие продължавате да си изясняват отношения – лични или делови, които могат да засегнат социалният статус генерално. Например, евентуални недоразумения с брачната ви половинка могат да бъдат премахнати, оставени зад гърба ви, така че да прелистите нова страница, да скрепите още повече любовта си, шансовете за това нараства през втората част от периода.

Ако все пак, събитията не клонят в тази посока, то вероятно чувствата ви са изчерпани и може би трябва да продължите напред сами или с нова любов. При всички случаи ще получите достатъчно подсказки за посоката на развитие, до колко можете да влияете и насочвате тези процеси.

Ако става въпрос за професионалната ви реализация, вероятно е дошло време да утвърдите авторитета си с по-твърда линия на поведение, за да не позволявате да бъдат подменени интересите ви. На мнозина ще им се предостави някаква минала възможност за реализация, това може да е идея от преди, която отново се възражда и застава на пътя ви, въпрос на избор е дали ще я приемете или не.

Все пак, ако решите да поставите ново начало, защото се чувствате във водовъртеж от неуправляеми събития,  хубаво е да изчакате това да се случи поне след 11-ти август, а на този етап да реагирате според случая, за да се възползвате от всеки един шанс, но и да се предпазвате от евентуални провокации. Истинско ново начало в кариерното ви развитие ще се появи за повечето от вас през октомври.

През втората част от периода се чувствате все по-силни и способни да въздействате на околните, на важни за вас хора, съответно на тенденциите. Роднини могат да ви указват силно влияние, но не позволявайте да се преминават определени граници…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ