СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което отново акцентира върху приоритети, които се отнасят до дома, семейството, местоживеене, битови и имотни казуси.

На всичко това можете да влияете над средното ниво или пък звездите ще ви насочват да извършите вид трансформации, за да се наместят „пластовете под краката ви“, образно казано, за да се изчистят недоразумения, за да се разрешат въпроси, които са отлагани във времето, за да получите вид стабилност и в по-далечна перспектива, и на различни нива от живота.

Ако това не е ваша тема, значи вие може да се готвите за промени, които се отразяват и на други сфери, например социален статус, кариерно развитие, обществено положение, бъдеще перспективи на развитие, които пак така са като скачени съдове за най-близката ви среда на съществуване, съответно дома и семейството.

Може да ви изглежда, че трябва да направите някакъв компромис или пък да жертвате едно, за да получите друго и по-ценно за вас, вие ще решите дали си заслужава и как да действате.

Ще успяват онези, които не губят по-далечни цели от поглед, доверяват се на интуицията си и действат стратегически. Така пред вас може да се разкриват варианти, „аварийни изходи“, ако търсите такива, ще имате шанс да надникнете в по-далечното бъдеще, за да изберете оптимално правилна посока.

Ежедневието ви става все по-натоварено, не е изключено да сте изправени пред някакво предизвикателство, което трябва да преодолявате в чисто професионален аспект, но на този етап едва ли е удачно да се претоварвате, да пресирате събитията, защото едва ли ще стигнете много далеч. Следвайте естествения ход на събитията, онова, което застава на пътя вие като спонтанен шанс. Ако нещо не върви, значи сега трябва да намалите темпото,  защото моментът изисква това, а в някои случаи това може да е признак, че се налага да оставите зад гърба си дела, които само ви натоварват, но не ви носят удовлетворение.

Какво трябва да преодолявате в чисто професионален аспект и на какво можете да разчитате – сега ще разберете в по-ярки краски, така че да си съставите успешен план, но не бързайте…

Ескалират повишени разходи, все пак те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, внимавайте само чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени