СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще обнови или трансформира важни за вас връзки с най-близкото ви обкръжение, лични или делови, включително договори.

Почти през цялата седмица ескалират разяснителни разговори, в които можете да научавате истини и така да си съграждате оптимално правилна стратегия, защото звездите ви дават шанс „да надникнете отвъд видимото“ или в по-далечното бъдеще и със съответните позитиви. Под въздействие на тези тенденции вие ще промените и укрепите едни отношения, но ще прекратите други, може и договори, които са изживели своето време или са безперспективни.

От една страна, мможете да разчитате на разбиране от страна на хора, с които имате обща визия за бъдещо развитие…

Можете да се разтоварвате в приятна и приятелска компания, ще има на кого да разчитате, ако се налага. Все пак може да попадате и в ситуации, в които ескалира напрежение, вие ще трябва да отговорите на повишени изисквания, ако желаете разбира се, иначе някои чувства ще изстинат, ще останат зад гърба ви.

Пазете се от преувеличения, които могат да предизвикат обратен от желания или очаквания резултат, а това ще определи емоционалния фон и със съответните последици.

Ако установите различие между вас и любими личности, опитайте се да ги отстраните своевременно, за да не прорастват и в бъдеще.

От една страна сега се тестват за здравина важни за вас контакти, от друга – възползвайте се от новолунието, за да зададете едно голямо ново начало, което ще бъде съобразно интересите ви, което не бива да губите от поглед…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени