СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 17.09.2018 – 23.09.2018

x


Седмицата е като краен, оптимален срок да завоювате по-престижни позиции на работното си място, да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете по-успешни, като минимум да не бъдат подменени интересите ви, да не бъдете изместени.

Вие се борите за своето място под Слънцето и в този процес често може да ви се струва, че вашите интереси не пасват твърде с тези на близкото ви обкръжение. Вероятно имате избор да се преборите с евентуална конкуренция, а понякога и открити недоброжелатели и да заемете лидерски позиции. В друг случай – рязко да смените средата си на съществуване или да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които ви дестабилизират финансово и не само. Вече знаете кои са те… Хора от миналото, с които имате неразрешени спорове, да кажем от април-май, отново застават на пътя ви. Някои от тях могат да ви подадат ръка и да се превъртят в съюзници с полезна подкрепа, но други могат да ви изведат извън релси – на търпение или развитие. Внимавайте, имате втори шанс на въздействие, право на „поправка“, възползвайте се по оптимален начин.

Владеят ви силни страсти, които могат да се отразят и на любовните дела. От средата на септември и почти до края на октомври това ще е повод за вид трансформации в чувствата, привързаността. Вероятно ще преоцените много и нека да е като краен резултат обогатяващо и без излишни рискове, под влияние на моментни и емоционални решения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ