СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 17.09.2018 – 23.09.2018

x


Настоящата седмица е като оптимален срок да въздействате позитивно на нещо любимо, което може да разгърне потенциала ви и да ви помогне да осъществите своя мечта, да откриете своето призвание, своето „място“, където можете или трябва да бъдете, за да сте по-щастливи. При всички случаи ще имате силен подтик да промените нещо качествено в начина си на съществуване, ако все още не сте избрали посоката, тогава по-скоро може да изпитате нервно напрежение, може да усещате предстоящи трансформации, но да ви трябва повече време, за да ги реализирате като сте максимално адекватни на обновени изисквания към вас или мощен вътрешен стимул да се развивате, но без да правите вече особени компромиси.

В този процес могат да възникнат стари идеи, възможности или предизвикателства, които са ескалирали за първи път през април-май 2018г. Сега имате втори шанс да постигнете предначертаното или пък този аспект ще ви насочи към развръзки, прелистване на нова страница, която ще отвори за дълго нова сюжетна линия в живота ви, която ще ви влияе през идните около две години и половина.

В края на седмицата мнозина ще трябва да вземат важни решения, те могат да касаят предимно професионалната ви реализация или нещо друго, което пак така ще е тема номер 1 за идния месец.

В партньорските отношения повечето от вас се радват на доброжелателност от отсрещната страна и въпреки всичко ви се налага да сте особено адаптивни, да правите повече компромиси. Вие ще решите до колко това е уместно в оптимален вариант ще обсъждате, ще намерите компромис и обединяващи цели, интереси, които да скрепят още повече отношенията ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ