СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 18.01.2021 – 24.01.2021

x


Повечето от вас ще бъдат обзети от силно желание за реформи в живота си. На първо ниво, те трябва да имат положителен ефект върху вашето финансово състояние или онова, което имате – общо.

Колкото повече е креативен вашият подход, допускате нещо ново и различно, но също така – разчитате на придобит опит и авторитет, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртите някои предизвикателства в ползи. Все повече вашето благополучие ще зависи от обкръжението, в което съществувате.

В оптимален вариант – в близкото ви обкръжение ще се появи личност, на която ще можете да разчитате, която ще играе стабилизираща роля в живота ви, дори и да се налага повече да се съобразявате с нея.

В друг случай – вие ще полагате все повече усилия да се доказвате в колектив, защото по различни поводи одобрението и подкрепата, до която ще се доберете от тях, пряко ще рефлектира върху бъдещето ви развитие.  Не е изключено част от близкото ви обкръжение да се държи непредвидимо или пък да се появи особа, която ще се превръща по-скоро в спирачка или предизвикателство, което трябва да преодолеете.

Вие ще изберете стратегията в такъв случай дали да отговорите на конкретни изисквания и очаквания, така че да привлечете на своя страна по-възрастна или влиятелна личност, дали пък няма да изберете вариант да я обиколите, прескочите, образно казано, или в по-крайни форми – непримиримо напрежение може да се превърне в повод да скъсате някои връзки, финансови договори или въобще да промените средата си на съществуване.

При всички случаи, ще трябва внимателно да избирате обкръжението си и стратегията си спрямо околните, защото от това по различни начини ще зависи вашето благоденствие.

Все пак повишени разходи са доста вероятни, в оптимален случай обаче, те ще се превръщат в полезна инвестиция във вашето бъдеще. Все пак не е препоръчително да поемате големи финансови рискове, те трябва да бъдат добре обмислени. В любовта – подходящо време да оздравите партньорските си отношения, ще имате възможност за това, здравите връзки ще стават още по-здрави, но останалите могат да се дестабилизират кардинално, все пак зависи и от вашите лични желания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ