СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 18.01.2021 – 24.01.2021

x


Родените през април, но и всички останали в различна степен, ще са под влияние на значимо желание за реформи в своя живот. Причините за това могат да бъдат различни, например дошъл е някакъв праг на търпимост към статукво, което не ви удовлетворява, в друг случай – високите ви амбиции ескалират и ви подтиква да реагирате различно, така че да преобразите живота си. Не е изключено да ескалират и външни причини, например променят се условията на труд, пред вас са поставени нови предизвикателства, изисквания, които ще ви дадат шанс да израстете, ако проявите висока адаптивност.

Ако това е невъзможно, тогава вие рязко може да смените посоката на вашето кариерно развитие.

Припомням, че през 2021 година вие се намирате в ключов период, много рядък, който изисква реформи, които ще се отразят на общественото ви положение, социален статус, репутация… Те могат да бъдат напълно във ваша полза, ако балансирате умело между натрупан опит и авторитет, придобита стабилност, но и нещо ново, което явно трябва да се имплантира в живота ви.

Точно сега и до края на февруари в различна степен вие разбирате в по-ярки краски необходимостта от промени и съответно ги инициирате. Трябва да знаете, че колкото повече вие действате в конкретно избрана посока и съответна цел, толкова повече тенденциите ще зависят от вас самите и няма да се определят само от външни и независещи от вас обстоятелства, помислете и си изградете стратегия.

Към настоящия момент вие можете да разчитате на по-широка подкрепа от страна на околните, на колектива, в който съществувате, с по-голяма лекота печелите подкрепа и одобрение, възползвайте се по оптимален начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ