СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 18.03.2024 – 24.03.2024

x


През настоящата седмица имате шанс да увенчаете с успех усилия, които сте полагали като минимум през изминалото полугодие, а това трябва да ви подейства обогатяващо или поне стабилизиращо на вашето финансово състояние или онова, което имате – в един по-широк смисъл. Като минимум разбирате на кого и какво можете да разчитате – морално и материално, а това може да се превърне в превратна точка на своеобразен избор, който ще направите и съответно с какво да продължите напред или да оставите зад гърба си.

На 20 март предстои знаково астрологично събитие – Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и вие ще почувствате прилив на енергия и адреналин, вашата самоувереност, вяра в собствените сили и възможности ще се усилят в значима степен.

През следващите дни и дори седмици вашата социална активност ще расте, а това ще се превърне в повод  да утвърдите авторитета си в колектив, да се справите с конкуренция, да отговорите на високи изисквания и очаквания, да превъртите някои предизвикателства в полза, защото демонстрирате лидерски качества, успявате да наложите волята си, да изпреварите другите дори и чрез собствения ви състезателен хъс.

Вашите амбиции растат, стимулирате се от желанието да изпреварите околните, да извоювате успехи, които ще ви гарантират по-добри обществени позиции. Има голяма вероятност да осъществите тези ваши желания и намерения, които по един естествен начин ще се отразят на важни за вас връзки, лични и делови. Голяма част от случващото се ескалира като награда за полагани до този момент усилия. Ако в някои случаи това не е така, тогава вие ще предприемете действия, които да променят вашата среда, така че да откриете по-добро място под Слънцето, където да демонстрирате и реализирате вашия потенциал.

Марс, вашият покровител, преминава в Риби на 23-ти март и ще остане в този сектор до края на април. Докато Марс е в Риби вие няма да сте склонни да афиширате всичките си намерения и така е правилно, защото щастието обича тишината. Мнозина ще използват стратегии, дори хитър подход, за да сбъднат своя съкровена мечта и ще успеят.

В любовта – обзема ви носталгия, миналото ви застига по някакъв начин, ревизирате вашите чувства, но те ще станат по-силни, а връзките ви по-здрави, ако всичко е наред между вас и вашия любим…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени