СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 18.03.2024 – 24.03.2024

x


Вие се намирате в отличен период, през който вашата популярност расте, получавате значима подкрепа от влиятелни или власт-имащи личности, така че вие може да вземете по-престижни обществени позиции, да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако в миналото сте действали в тази посока.

Повечето от вас ще проявят забележителна воля, концентрация, които по един естествен начин ще ви помогнат да утвърдите авторитета си, а понякога да промените начина, по който ви възприемат околните. Възможно е вашите преценки да бъдат хладни,  безкомпромисни, прозорливи, а действията ви – конструктивни, защото не губите крайни цели от поглед. Тази силна концентрация може да ви изведе като лидери, но и да ви дистанцира от личности, които са изгубили стойност за вас.

Голяма част от случващото се е повече по инерция, така че вие можете или трябва  да получите награда, резултат, който има позитивно отражение върху вашата репутация,  социален статус и кариерно развитие.

Ако в някои случаи това не е така, значи предстои да използвате обходни пътища към вашите мечти, да осъществите някакви варианти на развитие или дори да направите рязък завой, ако не веднага, то през следващите около два месеца.

Във вашето обкръжение през втората част от седмицата навлизат нови личности или пък се появяват хора, които обсебват вниманието ви, въпрос на избор е как ще реагирате. Конкуренцията и изискванията към вас перманентно ще се усилят, но и ще ви стимулират.

В любовта –  на този етап тя се филтрира от разума, чувствата може да са по-хладни и дистанцирани, но случващото се ви помага да надникнете и в по-далечното бъдеще, а това винаги е полезно. Ако сте сами – едно приятелство може да прерасне в нещо повече или партньор от миналото може да напомни за себе си, вие ще прецените как да реагирате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени