СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 18.10.2021 – 24.10.2021

x


Взаимоотношенията ви навлизат във фаза, когато ескалират развръзки, показателни събития. Същевременно през първата част на периода вие в значима степен влияете на тенденциите и ги насочвате, определяте, стига да не са преминати определени граници.

Не е изключено да установите, че важни за вас връзки се нуждаят от известна преоценка, трансформации, така че да се изчистят евентуални натрупани различия във времето, недоразумения, ако има такива и т.н. Това не винаги ще е лесно, защото понякога ще имате усещането, че трябва да правите прекалено много компромиси с отсрещната страна и на практика действително ще е така…

Когато говорим за делови и служебни отношения, трябва да се има предвид, че конкуренция или повишени изисквания все повече ескалират към вас. Вие може да изберете да отговорите на това предизвикателство и да заложите на диалогичността, така че да привлечете на ваша страна подкрепа, сътрудничество, можете да се възползвате от енергията на отсрещната страна и като си изработите стратегия.

А може да решите да влезете в своеобразна „война“ и със съответните последици.

Обединяващо правило е, че околните ви влияят много, могат да ви дестабилизират, могат да ви издигнат, но при всички случаи – общественото ви положение и кариерно развитие е като скачени съдове за тях, така че трябва да се концентрирате върху укрепването им или рязка дистанция от хора, които могат да ви навредят, помислете и с визия за по-далечното бъдеще, защото отражението ще е дълготрайно. Как се справяте и на кого можете да разчитате, разбирате в дните на пълнолунието, което е на 20 октомври.

През втората част от седмицата събитията се движат повече по инерция, която вече сте задали в началото.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени