СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 18.10.2021 – 24.10.2021

x


От известно време звездите ви насочват силно към промени, които са свързани с професионалната ви реализация. Ако това не е ваша тема, тогава може би е дошло времето  да промените нещо във вашите навици и да обърнете повече внимание на здравето си. При всички случаи може да се наложат някакви промени, които са свързани с ритъма във вашето ежедневие.

Например, вие може да извършите крачка напред и нагоре, която е свързана с кариерното ви развитие, така че да вземете по престижни позиции, ако условията на труд го позволяват. В друг случай – обновяват се вашите ангажименти, не е изключено да нараснат изискванията, може да се появят нови задачи, които трябва да изпълнявате, може да се промени ръководството във вашата служба или да се налагат пътувания, премествания и т.н.

Каквото и да е, сега е моментът да отговорите на всички предизвикателства, да ги превъртите във ваша полза, а вашите успехи и постижения ще имат широко отражение, както и друг вид трансформации. Случващото се около Новолунието на 20 октомври е много показателно, не са изключени развръзки, важни новини и т.н.

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръщат взаимоотношенията – партньорски, лични или делови.

Навлизате в период, през който околните ще влияят подчертано на финансовото ви състояние, водеща задача ще бъде да укрепвате контакти, които ще допринасят за благоденствието ви, но също да защитавате интересите си или да страните от онези, които могат да предизвикат загуби  в един по-широк смисъл. Ще трябва да внимавате на кого се доверявате, за да се предпазвате от подвеждане, тази тенденция ще ескалира за дълго, да кажем до трети ноември, така че е хубаво да си изработите стратегия още в началото.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ