СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 18.12.2017 – 24.12.2017

x


Навлизате в ключов период относно кариерното ви развитие, а през тази седмица ви се дава шанс влеете всички ваши знания, умения, квалификация в по-добрия ви имидж, утвърждаване на общественото ви положение и т.н.

Вероятно мнозина ще имат усещането, че е дошъл моментът да променят нещо в начина си на съществуване. През втората част от седмицата може да изпаднете в плен на равносметки, анализи, които да ви насочат в оптимално правилна посока. Вероятно тя ще е в посока да се мобилизирате, така че да заемете нови и по-авторитетни позиции, защото вече не искате да правите вид компромиси, а същевременно ще бъдете по-самостоятелни, независими, отговорни…

През идните близо две години и половина вие или ще увенчаете с успех дълго полагани усилия, например ще заемете по-високи позиции на работното ви място, може да решите да започнете самостоятелна кариера, при условие, че имате натрупан опит и знания, може да сключите брак, ако не сте, но сте в подходяща възраст и т.н. Същевременно, всичко градено с години ще започне да се тества за устойчивост. Обърнете внимание на случващото се през втората част на седмицата и канализирайте усилията си в посока да се доберете до подкрепа -морална, финансова, от страна на партньори /лични или делови/, а може и да са официални, държавни структури.

Ако ви предстоят погасяване или теглене на кредити, уреждане на наследства, откриване на алтернативи за доходи – справяте се отлично.

В личен план ви владеят силни страсти, хубаво е да ги насочите към незабравими преживявания, а не ескалация на напрежение, вид неудовлетворение и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ