СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 18.12.2017 – 24.12.2017

x


Новолунието от началото на периода ви дава още една възможност през идния близо месец вие да подобрите материалното си състояние или да „осребрите“ усилията си през изминалите близо две години и половина. Те може да са били предимно в посока – партньорски отношения /там доста от вас са хвърлили не малко енергия/, а до какви преобразувания води това – разбирате през тази седмица, а предвид Новолунието и до средата на януари.

През втората част на периода вашият поглед се устремява към по-далечни хоризонти на развитие, буквално или в преносен смисъл. Амбициите ви растат, а те може да са свързани с необходимост от повишение, смяна на средата, включително далечни пътувания, вариантите са много. Едва ли ще се оставяте на случайността и ще действате рисково, напротив – опитът и знанията няма да ви позволят да изгубите здрава почва под краката си и само ще ви помагат за устойчив ръст – напред и нагоре.

Вие сте в период, когато или популярността ви расте стремително или пък попадате под влияние на енергични партньори, понякога властни, но много находчиви и способни да ви отведат  далеч към мечтите ви. Това е шанс да се възползвате от чужда енергия, в добрия смисъл на думата.

Понякога може да имате усещането, че отсрещната страна не проявява твърде много разбиране към вас или волево ви насочва в определена посока. Вероятно трябва да се възползвате от този мощен енергиен поток или да си смените партньора, ако не сте съгласни с посоката, в която ви тласка.

Значима част от обстоятелствата се диктуват от „другите“, най-подходящ рефлекс сега е да се обединявате, да търсите/намирате подкрепа, ще имате подобна възможност и тя ще ви гарантира успехи над средното ниво…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ