СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 19.09.2022 – 25.09.2022

x


През тази седмица ще имате шанс да превъртите всички предизвикателства в полза,  когато става въпрос за професионалната ви реализация. Възможно е да извършите промени, да получите своеобразна награда за всички положени от вас до този момент усилия, да ескалира тенденции или развръзки, които ви носят удовлетворение. Имате шанс да извоювате трудна победа, ако не всичко се случва точно така, това ще е признак, че трябва да потърсите нещо друго и по-перспективно за вас.

Не е подходящо да се правят резки завои на този етап, а само да се надграждат успехите, да се изчистват евентуални грешки и недоразумения, там където те съществуват.

Все още може да се сблъсквате с някои деструктивни влияния, може да се разделяте с илюзии, там където ги има, но това пак така ще се отчита за оздравяващо, полезно и т.н.

През тази седмица може да проведете доста важни или конструктивни разговори, може да създадете или пък да укрепите отношения, които ще имат позитивно и стабилизиращо въздействие върху бъдещото ви развитие. Можете да утвърдите авторитета си в колектив  или пък да попаднете под опеката на по-възрастна и влиятелна личност, всичко това ще ви помогне да се справите с предизвикателства от рода на повишена конкуренция, опасност да бъдете изместени, да претърпите загуби – морални или материални.

Комуникацията ще ви помага много. Все повече ще установявате, че може да постигате целите си доста по-лесно или успешно, ако работите в съдружие, получавате вид одобрение, помощ и т.н.

На 25-ти септември предстои новолуние, което може да преобрази отношенията ви ”от корен”.  Посланията не са еднозначни, но ще дадат шансове на онези, които проявяват по-голяма дипломатичност, умеят да балансират между своите интереси и тези на отсрещната страна, проявяват по-голямо разбиране към гледна точка, различна от тяхната собствена.

Останалите могат да се разминат с очакванията си или да преживеят разочарования, точно и следствие на липса на достатъчно подкрепа от страна на важни за тях хора, които ще се явяват понякога и като своеобразна спирачка на различни нива.

Изградете си стратегия, възползвайте се от новолунието и задайте едно голямо и позитивно начало във вашите отношения!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени