СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 19.09.2022 – 25.09.2022

x


Почти през цялата седмица вие ще можете да разчитате на доза късмет, възможност да сбъднете ваше съкровено желание, да насочите в една по положителна посока приоритети,  които касаят партньорски отношения, цели, които обсебват вниманието ви.

Към вас може да се възвърне минал шанс, въпрос на избор ще бъде от ваша страна как ще реагирате.

На този фон следва да се има предвид, че вашата покровителка Венера е в зодиакалния знак Дева, значи вие сте склонни да проявяват е по-голяма критичност към околните, в оптимален случай – ще играете ролята на верен коректив, в друг вариант – ще се дистанцирате от определени личности, които ви разочароват, защото ги виждате по различен начин и без “розови очила”, образно казано и със съответните последици.

Все пак ще останат и ще просперират онези връзки,  които ви носят удовлетворение, но в този процес вие ще продължите да правите равносметки, които ще внесат промени.

През тази седмица имате шанс да повишите или стабилизирате вашите доходи.

Може да сключите договори, които са дългосрочни и надеждни или пък ще постигнете успехи, ще проведете преговори, които ще имат стабилизиращ ефект на различни нива и приоритетно върху вашето благоденствие и материално положение.

През тази седмица имате шанс да се справите с някакво предизвикателство или да го превъртите във ваша полза, усилия, които сте полагали в миналото могат да ви донесат удовлетворение. На 25 септември предстои новолуние, което ще постави ново начало във вашата работа, ежедневие и т.н.

Това новолуние показва, че през следващите седмици вие може да бъдете по-ангажирани  или над обичайното, но това ще бъде подходящ период да се докажете, да извоювате успехи, на които ще разчитате през следващите месеци, а може и по-дълго. Звездите може да изискват от вас да пренаредите приоритетите си, да се освободите от ангажименти, които само ви разпиляват в различни посоки, объркват плановете ви, но имат деструктивно отражение и показват, че трябва да ги оставите зад гърба си, за да сте по-ефективни в бъдеще.

Ще имате достатъчно подсказки в това направление, възползвайте се от новолунието, въведете вид обновление, което ще има позитивно отражение за дълго.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Топ с пайети от ISABEL MARANT

Топ с пайети от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от GUCCI

Пуловер от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Клин от SAINT LAURENT

Клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ