СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 19.10.2020 – 25.10.2020

x


Това, в което сте най-успешни през тази седмица, е демонстрацията на професионализъм на работното място, стремежът към перфекционизъм, които задължително ще дадат своя добър резултат, ако не като изкачване по йерархичната стълбичка, то поне като положителен ефект върху репутацията и общественото ви положение.

На този фон изостря се борбата за власт, конфликти, там където ги има, които ще тестват способността ви да действате хладнокръвно, рационално, да балансирате между вашите и чуждите интереси. Съответно – вид противопоставяне може да ви дестабилизира, дори над очакваното, а обратното – вид съдружие, дори и с цената на компромис, ще се превърне в сила, която ще е способна да превърти множество предизвикателства в полза, да ги отстрани от пътя ви и т.н.

Приключва един период, който определя вашите връзки и трайно ще се закодира като перспектива на развитие. Очевидно, че е препоръчително съзнателно и целенасочено да скрепите отношения с онези, на които истински държите… В някои случаи обаче, точно сега може и рязко или окончателно да се дистанцирате от други, за които бъдещо развитие е невъзможно, по-скоро се явяват като спирачка и т.н. Какъвто и път да сте избрали – нека той да мине през дипломация, а не друго, така ще си спестите някои усложнения в бъдеще.

След 23 октомври преминавате в период на промени, които ще повлияят финансовото ви състояние, онова, което имате – общо, предстоят изненади, те ще бъдат напълно във ваша полза, ако си сътрудничите, получавате подкрепа или ще ви покажат „слаби звена“, които ще трябва да преодолявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ