СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 19.10.2020 – 25.10.2020

x


Повечето от вас получават подкрепа от важен за тях човек, близък до сърцето им, а това ви дава кураж и насока за по-далечни перспективи на развитие.

Практичните ви оценки също са много полезни в такъв период, помагат ви да сте здраво стъпили на земята, с по-голяма лекота да печелите подкрепа и одобрение, включително от влиятелни или власт-имащи личности.

На този фон ежедневието ви може да е доста натоварено, а на работното ви място да предстоят промени, които за дълго ще ви покажат на какво можете да разчитате, какво предстои да преодолявате, за да излезете своеобразни победители, а не обратно. Закодират се трайни тенденции в този сектор от живота ви и точно сега е моментът да усилите позитиви, целенасочено да се стремите да отстраните евентуални негативи. Ако това е невъзможно, тогава вероятно ще се наложи да си потърсите друго и по-подходящо място за просперитет.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си…

От 23 октомври все по-важна или водеща тема ще се превръщат вашите партньорски отношения, които предстоят да се трансформират, понякога и с елемент на изненада. Въпреки всичко, вие трябва вече да сте „предупредени“ за силни и слаби звена и със съответното отражение.

През почивните дни се връщате към стари ситуации, това отново е подсказка, все още имате толеранс от време да въздействате, насочвате, през втората част на ноември всичко случващо се сега бързо ще набере скорост и ще ескалира в окончателни развръзки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ