СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Овен 19.12.2016 – 25.12.2016

x


Вие сте все по-силно концентрирани върху важен въпрос, който пряко засяга социалния ви статус, имидж като минимум. Вероятно сте стигнали до някаква кулминационна точка, пик от информация и равносметки, които през тази седмица започват да се преразглеждат, анализират…Много е важно до 10 януари в подобен процес да „бързате бавно” и по-скоро да се концентрирате върху попълване на пропуски, утвърждаване на вече постигнати позиции, като усъвършенствате уменията си, промените тактиката си на действие…

Вашето положение може да се окаже леко дестабилизирано поради промени в собствените ви нагласи и настроения или пък тези на най-близкото ви обкръжение.

Изглежда, че от януари до март 2017 година, вие ще попаднете в поток от бурни събития, като от една страна ще са собствените ви високи амбиции, вътрешно безпокойство, което няма да ви позволи да се отпуснете, но и рязко може да ви изстреля нагоре по йерархичната стълбичка, да сбъдне ваша мечта. А от другата страна са одобрението и подкрепата на важни за просперитета ви хора, без които шансовете ви намаляват драстично, а положението ви става рисково. Понякога, може да ви изглежда, че губите своята самостоятелност и независимост, че повече давате, но това е печелившия ход, който ще преумножи успехите ви. Определящо е да създавате и заздравявате връзки, да балансирате подчертано между вас и чужди интереси, да се съюзявате. Вероятно ще отпадат персони от кръга ви на „близки”, но те ще са предимно онези, които са изгубили доверието ви. В такъв случай, бързо ще бъдете компенсирани с други отношения, които са по-надеждни и в ритъм  на собствения ви живот, визия за щастие и т.н.

На този етап, вие усещате тази тенденция като „леко земетресение” под краката ви, а първопричините са точно партньорските връзки. Сега е подходящо да се възползвате от ретроградния Меркурий, да изчистите недоразумения, от това зависи много или всичко, а всъщност получавате подобен шанс – да се изгладят различията, да се открият варианти.

Марс – вашият покровител, от 19 декември вече ще транзитира през Риби и ще ви подтикне да се доверявате повече на интуицията си, може да имате силни предчувствия, да сте по-неспокойни и емоционално уязвими.

Марс ви показва коя енергийна програма, да кажем от преди две години и половина вече е изчерпана, загубила своя смисъл и към какви алтернативи да се насочите. Варианти ще възникват спонтанно или ще започнат да се оформят на хоризонта постепенно.

Не е изключено да се чувствате и по-изморени от обикновено… пазете психическото и физическото си здраве, на този етап няма за къде да бързате кой знае колко.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ