СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 19.12.2016 – 25.12.2016

x


Все по-силен фокус стават теми, които са свързани с възможно разширяване на вашите възможности за реализация – на работното ви място, но не само. Към настоящия момент, вие действително имате нужда от промени, които да утвърдят вече завоювани позиции. В подобен процес, може да ви се налага да преговаряте с авторитети в живота ви, да търсите баланс и варианти, които да снижат или премахнат ескалиращо напрежение в ежедневието ви.

Ако става въпрос за професионалната ви реализация, процесът може да е свързан с промени в работния ви график, пътувания, необходимост от предоговаряне на условията ви на труд, евентуални пътувания, повишаване на знания, умения и т.н. Ако приемете предизвикателството, в края на януари, може да се окажете поне с една стъпка по-напред пред останалите.

В личен план – далечни роднини или хора, стоящи „далеч от вас”, са крайъгълен камък, който трябва да обиколите или се налага да им обръщате повече внимание. Бъдете толерантни и дипломатични, а от справянето ви с такива въпроси зависи собственото ви спокойствие или ще се определят много допълнителни възможности, които иначе се препятстват по една или друга причина.

За някои Телци ескалират съдебни дела, уреждане на имуществени казуси. На този етап е полезно да бързате бавно, да внимавате за детайли и подробности, за да не ви подведат и това да ви струва скъпо.

Средата, в която съществувате става по-напрегната или конкурентна. В оптимален случай – вие имате шанс да се възползвате от енергичен колега или приятел, да се възползвате от чужда инициативност, да се съюзите с хора, които да ви пренесат „през бурна река и на отсрещния бряг”- образно казано. Възползвайте се, заздравявайте отношенията си, обединявайте се, странете от конфликти и действително ще стигнете доста далеч.

Имиджът ви продължава да се променя, а вие да сте закриляни от щастлива звезда, вероятно ще го усещате във всеки по-провокативен момент.

В понеделник и вторник прозирате истини, тенденцията може да внесе известен хлад в чувствата ви, но притежавате доза късмет, от който да се възползвате.

Сряда, четвъртък и петък, дните са много натоварени, динамични, не са изключени изненади, но и неочаквани аванси. Планирайте на момента, за да сте максимално адаптивни на случващото се.

В събота и неделя може да изпитате много силни емоции, дните са благоприятни да скрепите партньорските си отношения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ