СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 20.02.2023 – 26.02.2023

x


Началото на седмицата стартира с Новолуние, което ще ви потикне да правите равносметки, може би да се дистанцирате в известна степен от рутината, за да изберете най-верния път на развитие в бъдеще.

През първата част от седмицата може да имате силни предчувствия, на които е добре да се доверявате, защото те ще ви подсказват често какво ще подпомогне честолюбивите ви планове, от какво да се пазите.

През целия период вие ще проявявате висока социална активност, а това ще е повод да намирате съмишленици, хора които да подкрепят идеите и плановете ви, така че да ги реализирате по-лесно.

Ще откривате съмишленици, приятели, хора, които да ви подадат ръка при нужда.

Въпреки всичко, може да има и такива, които ще ви разочароват или ще ви изненадват неприятно.

Не е изключено да се въвлечете и в ситуации, които приличат на конфликти на интереси,  като минимум ще разберете от кого да се дистанцирате, за да не ви нанася щети, изградете си стратегия, не си „затваряйте очите“ пред очевидни истини и всичко ще е наред.

От 21-ви февруари Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че до 16-ти март и двете планети на щастието /Юпитер и Венера/ ще ви закрилят от Овен и задължително ще ви направят някакъв подарък. Трябва да се има предвид, че чрез Венера през следващите дни и седмици вие с по-голяма лекота ще привличате любов, пари, внимание, онова, което най-силно желаете…

Постепенно и под въздействие на Венера през втората част от седмицата вашият тонус и адреналин ще започнат да се покачват.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени