СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 20.09.2021 – 26.09.2021

x


Пълнолунието от началото на седмицата или по-точно от 21-ви септември ще отключи пик от показателни събития, новини, развръзки, които ще ви покажат какво трябва да оставите зад гърба си, защото е изгубило своя смисъл и значение, защото ви действа деструктивно  на различни нива от живота.

По един естествен начин някои приоритети в ежедневието или въобще в живота ви ще отекат и ще останат в миналото. Пълнолунието винаги дава пълнота от знание, а във вашия случай – на какво може да разчитате в професионалната си реализация, как трябва да продължите напред. Използвайте пълнолунието, за да постигнете успехи, които ще имат значение поне през следващите две седмици, също за да се освободите от всичко вредно и токсично, буквално и в по-широк смисъл.

Слънцето навлиза във везни на 23-ти септември и ще ви фокусира силно върху партньорски отношения, лични или делови.

Във вашето обкръжение може да се появи човек, който силно да ви стимулира, ентусиазиран да се движите в определена посока, с когото можете да обедините усилия  към общо щастие или просперитет. Навлизате във важен период относно приоритетни за вас връзки, романтични или делови.

Социалната ви активност перманентно ще расте и това ще е повод да откривате все по-широка подкрепа. Финансовото ви състояние може да е дестабилизирана, избягвайте рискови действия, които могат да предизвикат загуби.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени