СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 20.09.2021 – 26.09.2021

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което е на 21-ви септември, то ще е показателно предимно за вашите сърдечни взаимоотношения, те могат да бъдат с ваши партньори, пораснали деца, ако имате такива, дори с ваши приятели и лица, които влияят на бъдещото ви развитие.

Ескалират развръзки или разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, кои са силните и слабите звена във връзките ви.

Голяма част от тенденциите вече са зададени, но все пак е препоръчително в началото на седмицата да действате така, както бихте искали да живеете поне през следващите около две седмици.

Партньорските отношения приоритетно, но контактите ви с другите – общо, са във фаза на промени и вие ще усещате това през целия период в различна степен. Добрата новина е, че в повечето случаи ще се радвате на добронамереност от отсрещната страна.

Въпреки всичко, обновление и промяна ще са необходими при повечето от вас, за да се изчистят различия, които вероятно са ескалирали в миналото. Използвайте този период за обновление, а не обратното, защото някои от вас ще ескалират по-спонтанно, вероятно не без причина, но трябва да внимавате да не действате необмислено, за да не предизвикате различен от очаквания резултат. През втората част от седмицата вашите ангажименти  рязко ще нараснат, възможни са непланирани и допълнителни задачи или навлизате във фаза, когато трябва да се доказвате над обичайното…

Вид мобилизация ще е необходима и тя ще има своето значение върху бъдещи перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени