СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 21.03.2022 – 27.03.2022

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак и ще подейства позитивно на тонуса и настроението ви. Мечтите ви ще станат по-ярки, бих казала и смели, така можете да сбъднете съкровено желание, особено, ако не го афиширате на първо време.

Можете да се възползвате от тайна информация…

Ще действате спонтанно, в повечето случаи и справедливо.

Все пак е препоръчително да не поемате прекалено големи рискове, освен, ако не се чувствате готови да поемете всякакви варианти и последици от определени действия.

В оптимален случай – ще се почувствате по-свободни, ще се разделите с хора и обстоятелства, които ви ограничават, пречат на бъдещото ви развитие.

Все повече ще преоценявате онова, което е истински ценно за вас, това може да засегне хора, но не е изключено и да са чисто финансови приоритети. Например, при вид неудовлетворение вие рязко ще прекратите отношения или договори, които ви нанасят щети, буквално и в преносен смисъл. В по-крайни форми – ще промените средата си на съществуване, обществено положение.

По различни поводи може да ви се налага да защитавате интересите си и как ще се справите с това предизвикателство ще зависи пряко от това кого допускате до себе си, каква стратегия избирате спрямо определени личности, които влияят на благоденствието ви. В оптимален случай – ще реагирате креативно, така ще превъртите предизвикателства в полза. Ако това не е възможно – ще прелистите нова страница, ще потърсите и намерите ново поле за изява.

Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни.

Любовта остава на заден план или ще се тества за здравина…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени