СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 21.03.2022 – 27.03.2022

x


През тази седмица вие може да извършите своеобразна революция във вашето обществено положение. Причините могат да бъдат различни, от една страна това може да бъде вашата собствена и повишена амбиция, от друга – външни фактори, които ги предизвикват…

Например повишена конкуренция, изисквания, променени условия на труд. В оптимален случай – вие ще действате креативно, понякога изненадващо, ще се представите в една различна светлина, която ще ви помогне да превъртите всички предизвикателства в полза. Тенденциите могат да бъдат напълно във ваша полза, ако ви се дава повече свобода,  самите вие не губите крайните си цели от поглед, реагирате по-гъвкаво, проявявате висока социална активност.

Ако все пак събитията не се развиват точно така, както искате или очаквате, тогава може да бъдете принудени да промените своя път на развитие, който ще има широко отражение  върху кариерното ви развитие, репутация – като минимум.

Това може да се превърне в повод да потърсите и съответно да намерите своето по-подходящо място, в което да демонстрирате ваши качества и потенциал.

Дребни действия имат широко отражение, така че е препоръчително да бъдете по-внимателни.

В близкото ви обкръжение може да има хора, които да ви оказват силно въздействие. Част от тях ще ви подкрепят безрезервно, с други може да водите задълбочени преговори…

Хубаво е обаче да бъдете нащрек, да проверявате вашата информация и съответно на кого се доверявате, защото не е изключено да попаднете и на личности, които ви манипулират.

Все пак общуването може да ви помогне да погледнете на случващото се и от един друг,  скрит ъгъл…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени