СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 21.10.2019 – 27.10.2019

x


През тази седмица мнозина ще имат подчертана нужда от подкрепа от страна на енергични личности или партньори /лични или делови/. Причините могат да бъдат различни, например да не ви достига на този етап енергия, време, за да се справите с всички приоритети, които пряко влияят на вашата сигурност и авторитет, обществени позиции.

В друг случай – някои отношения клонят към развръзки и сега е моментът да ги канализирате в оптимално подходяща за вас посока, вероятно и като ви се налага да направите някакъв компромис. Не е изключено и да сте попаднали в среда на повишена конкуренция, в по-неприятна форма да сте под въздействие на недоброжелатели, които трябва да преборите. Каквото и да е, изходът е да намирате съмишленици, хора, с които да си помагате, за да се справите с някои предизвикателства, за да постигате целите си.

Прекратени отношения на този етап едва ли ще се възстановят, но оздравените и следствие на взаимо-помощ, разбиране, прояви на толерантност ще станат още по-силни, калени в тези изпитващи ситуации.

Хубаво е да си изградите общи и обогатяващи цели с близките си, това ще е доста положително като резултат, а и вероятно ще се превърне в лайтмотив за идния близо месец. Чисто материални въпроси или ще ви сближат или точно обратното – ще доведат до разрив. От вас зависи, можете да направлявате, насочвате.

В душата ви кипят все по-силни страсти, трансформирайте ги в стратегия за печалба в един по-широк смисъл като се ориентирате към подходящи партньори.

Материалното ви състояние може да е дестабилизирано, открийте пробойните, за да ги отстраните, ако се налага променете нещо в приходи-разходи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:BiaSousa/Pexels Спортен панталон и бяла риза – екстравагантна и смела комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ