СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 21.10.2019 – 27.10.2019

x


Все по-важна тема за вас се превръщат в партньорските отношения, причините за това могат да бъдат, че те се нуждаят от вид обновление и промяна, за да се изчисти евентуално напрежение, това важи за всички в различна степен, но подчертано за родените през първи деканат. В повечето случаи вие може да разчитате на добронамереност от страна на важни за вас хора. Ако желаете да заздравите връзките си, вие ще имате такава възможност и ще зависи предимно от вас как ще се развият те в бъдеще. Може да водите разяснителни разговори, да чувате новини, които докосват сърцето ви.

Родените през трети деканат на зодията могат да изживеят вълшебна любов,  да срещнат партньор, ако все още няма такъв, да изчистят евентуални недоразумения…

Друга водеща тема за вас може да бъде професионалната ви реализация, която на този етап е изпълнена с ангажименти над средното ниво, в друг случай – нарастват изискванията и претенциите към вас, не са изключени командировки или пък необходимост да повишите знанията и квалификацията си, да се съобразявате подчертано с влиятелни или властимащи персони. Вие можете да се справите с това предизвикателство, това ще ви помогне да укрепите завоювани позиции, да от твърдите авторитета си и дори да се справите с повишена конкуренция, в по-неприятна форма – недоброжелатели на работното място… Ако събитията не се развиват по гореописания начин, тогава може да решите да промените професионалната си реализация и да се ориентирате към нещо друго и по-перспективно за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ