СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Овен 21.11.2016 – 27.11.2016

x

1-Aries


Предстои ви един динамичен период, през който все по-важни, водещи теми са свързани с по-далечни перспективи на развитие и/или свързани с пътувания, уреждане на правни казуси, оформление на документи и сключване на договори, евентуална преквалификация… Във всичко гореспоменато получавате „зелена светлина”, дори и подобни въпроси понякога да ви изглеждат по-тежки и натоварващи.

През тази седмица можете да проведете много полезни разговори с вид авторитети извън близкото ви обкръжение, далечни роднини, стари приятели, които да ви помогнат при нужда или като минимум – да ви насочат в правилна посока.

С навлизането на Слънцето в Стрелец на 22 ноември – амбициите ви се покачват, този зодиакален знак ще разпали допълнително огнения ви темперамент, но и ентусиазъм, вероятно и не без причина. Само трябва да го насочите в подходяща посока, а тя в повечето случаи ще е свързана с положението ви в колектив, увеличаване на вашата значимост и популярност, като можете да заемете лидерски позиции – в резултат на силни желания или пък провокации от вън, под формата на конкуренция да кажем, но не само…

Напомням, че Юпитер от Везни създава силен акцент върху партньорските ви връзки от тази и до следващата есен. През това време „вашата щастлива звезда” акцентира върху възможността да създавате и скрепвате връзки, които се превръщат в мост към успехите и/или чувството ви на щастие. Но човек, за да получи нещо, в замяна, често трябва да даде, да плати съизмерима цена. Изглежда, че сега вашите партньори /лични или делови/ могат да създадат много и нови, по-добри перспективи за вашето развитие, вие можете да сключите отлични контракти, да постигнете цел с или чрез „другите”, а това да повлияе социалния ви статус генерално…

Но в замяна, мнозина трябва да направят някакъв компромис, да отговорят на поставени условия от важни за тях хора, които не винаги ще са по вкуса им и в повечето случаи ще са по-принуда, а не по желание… В друг случай – оставяте нещо зад гърба си, променяте имиджа си, поета посока на развитие и все под въздействие на „околните”. Като минимум се изправяте пред дилема – дали да правите това, което „искате” или да се мобилизирате в посока: …”налага се” /второто е по-малко вероятно/.

В понеделник изтича някаква „програма”, може да сте с приповдигнато настроение, но разсеяни или непоследователни, да се отдадете повече на хоби, отколкото на задължения, да действате импулсивно или да сте по-раздразнителни от обикновено, ако някой посмее да ви притеснява. Все ще намерите начин обаче, така че да порадвате сърцето си.

Във вторник и сряда преобладават ангажиментите, ако им се отдадете, дори и да не ви е твърде приятно, не се конфронтирате с по-възрастни лица – дните ще бъдат особено резултатни.

В четвъртък и петък основен приоритет е имиджът ви, връзките ви. Дните може да са превратни в това отношение – действайте и насочвайте в по-подходящата за вас посока.

В събота и неделя дните са трансформиращи, напомнят на развръзка, избягвайте крайности, не вземайте емоционални решения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ