СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 21.11.2016 – 27.11.2016

x

2-Taurus


Вие навлизате в силно трансформиращ период, който ще засегне чувството ви на сигурност – общо или в частност – материалното ви благосъстояние, което силно зависи от подкрепата, която можете да получите от важни за вас личности.

Възможно е да сте изправени на житейски кръстопът, да се налага да вземате определящи за бъдещето ви решения. Приоритетни, те могат да са свързани с професионалната ви реализация, необходимост да прегодоворите условията си на труд или да поемете в нова посока на развитие, може да възникнат принудителни командировки, необходимост от преквалификация или да отговорите на допълнителни изисквания и т.н. Каквото и да е, в това поле получавате мощна подкрепа за развитие и растеж, реално можете да я разпознаете в лицето на влиятелни лица, институции, които се оказват на ваша страна, ако пожелаете, но и сте достатъчно подготвени, готови да отговорите на изискванията и очакванията.

В друг случай – ескалира необходимост да разрешите наследствени или  пък казуси свързани с „чужди ресурси” и да, към настоящия момент се появява благоприятен шанс да въздействате на тези теми.

Действайте и вероятността да получите повишение или друг подарък – чисто финансов и не само, нараства в пъти.

Любовта остава на заден план или се влияе подчертано от практични оценки и въпроси като приходи-разходи например…

В понеделник тонусът ви може и да не е твърде висок, раздвоявате се между домашни, семейни въпроси и такива и служебни и/или обществено значими.

Пазете се от конфликти у дома, като настъпят различия…

Във вторник и сряда звездите са на ваша страна, правите добро впечатление, привличате погледи, може да порадвате сърцето си по различни поводи. Склонни сте да харчите обаче повече от обикновено, а не са изключени и загуби, внимавайте!

В четвъртък и петък ежедневието ви е натоварено, но резултатно. Не са изключени изненади, обрати, планувайте на момента, за да имате възможно да реагирате по оптимално благоприятен начин.

В събота и неделя – фокус са партньорските отношения, скрепете ги, изгладете евентуални различия, ще можете, ако поискате!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ