СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 21.11.2022 – 27.11.2022

x


Постепенно ще нараства вид въодушевление, по-позитивни оценки и настроения, защото пред вас се разкриват варианти на развитие или пък вие може да надникнете в по-далечното бъдеще, а там винаги се очертават допълнителни възможности, дори и те да изискват повече време, за да се осъществят в пълна степен.

Мечтите ви стават все по-ярки, може да получавате интересни или позитивни новини,  включително от хора, които са извън традиционното ви обкръжение, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл. Това, което ще ви дърпа напред и нагоре е демонстрацията на висока квалификация, шансовете да разчупите границите на възможното и като разширите вашето влияние.

Евентуални пътувания, комуникация с влиятелни или власт-имащи личности, може и чужденци, ще са повод за приятни преживявания или успехи.

На този етап пред вас могат да се очертават промени, но за тях да се изисква повече време,  за да се осъществят в пълна степен. Някои от вас могат да се захванат с разрешаването на спорни и юридически казуси, получаване на важни документи, може и международни, в повечето случаи и на този етап можете да разчитате на доза късмет в това направление.

Получавате подкрепа от страна на влиятелна или власт имаш личност или такава, която влияе на бъдещото ви развитие.

Може да си върнете изгубени позиции или пък да наложите отново авторитета си в колектив, но не даром, а чрез качества, упоритост, натрупани знания и опит, които демонстрирате, защото се осланяте на фактите и не позволявате да ви въвлекат в интриги…

Всъщност, може да полагате доста усилия, за да се измъкнете от някаква нечестност или неяснота, сложна комуникация и сега тези усилия могат да бъдат увенчани с успех. В любовта обвзема ви ентусиазъм, вероятно и не без причина.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени