СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Информационният поток през настоящата седмица ще се усили в пъти. Вие може да проведете разговори, да получите съобщения и предложения,  които ще ви ентусиазират,  ще повдигнат адреналина ви и ще усилят собствената ви инициативност,  защото ще усещате,  че сте достатъчно подкрепени,  за да сбъднете ваше съкровено желание.

В друг случай- вашата комуникативност ще се усилва,  понеже трябва да защитавате интересите си, налага се да сте по-активни, така че да създавате и укрепвате връзки, които се превръщат в мост към вашите успехи, също-  няма да позволят да бъдете изместени.

В този процес и по един естествен начин вие може да чуете новини,  които ви помагат да надникнете отвъд видимото,  така че ако има определени хора или обстоятелства действащи зад гърба ви, е ще можете да ги идентифицирате и да вземете съответни мерки.

Под въздействие на случващото се- някои ще прекратят  контакти или договори, които вече са изчерпани.

Отново като вариант-  ще охладнеете или  ще се дистанцирате от определени личности,  които вече сте склонни да  приемате по друг начин.

Все пак трябва да се подчертае, че общуването  е способно да преобрази живота ви,  точно чрез него- вие ще насочвате тенденции, ще влияете на бъдещи перспективи,  така че от вас ще се изисква  да изберете внимателно вашата компания, с кого ще обедините усилия и т.н.

Повишени разходи са доста вероятни, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите, във ваш бизнес,  в любими хора,  а това понякога мога да бъдат и развлечения.

Действате с голям размах, смело, с голям ентусиазъм и може да стигнете много далеч,  но все пак е хубаво да внимавате и за подробности, които могат да ви спънат  или пък после да съжалявате за някои реакции.

Хубав период да хармонизирате най-близките си отношения, с ваши любими хора,  ще установявате, че можете да разчитате на тях.

Седмицата дава шанс да хармонизирате и подобрите домашната, семейна среда,  понякога дори и като  влагате повече се средства в този сектор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени