СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Информационният поток през настоящата седмица ще се усили в пъти. Вие може да проведете разговори, да получите съобщения и предложения,  които ще ви ентусиазират,  ще повдигнат адреналина ви и ще усилят собствената ви инициативност,  защото ще усещате,  че сте достатъчно подкрепени,  за да сбъднете ваше съкровено желание.

В друг случай- вашата комуникативност ще се усилва,  понеже трябва да защитавате интересите си, налага се да сте по-активни, така че да създавате и укрепвате връзки, които се превръщат в мост към вашите успехи, също-  няма да позволят да бъдете изместени.

В този процес и по един естествен начин вие може да чуете новини,  които ви помагат да надникнете отвъд видимото,  така че ако има определени хора или обстоятелства действащи зад гърба ви, е ще можете да ги идентифицирате и да вземете съответни мерки.

Под въздействие на случващото се- някои ще прекратят  контакти или договори, които вече са изчерпани.

Отново като вариант-  ще охладнеете или  ще се дистанцирате от определени личности,  които вече сте склонни да  приемате по друг начин.

Все пак трябва да се подчертае, че общуването  е способно да преобрази живота ви,  точно чрез него- вие ще насочвате тенденции, ще влияете на бъдещи перспективи,  така че от вас ще се изисква  да изберете внимателно вашата компания, с кого ще обедините усилия и т.н.

Повишени разходи са доста вероятни, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите, във ваш бизнес,  в любими хора,  а това понякога мога да бъдат и развлечения.

Действате с голям размах, смело, с голям ентусиазъм и може да стигнете много далеч,  но все пак е хубаво да внимавате и за подробности, които могат да ви спънат  или пък после да съжалявате за някои реакции.

Хубав период да хармонизирате най-близките си отношения, с ваши любими хора,  ще установявате, че можете да разчитате на тях.

Седмицата дава шанс да хармонизирате и подобрите домашната, семейна среда,  понякога дори и като  влагате повече се средства в този сектор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ