СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Водеща тема за повечето от вас ще бъде финансовото състояние, необходимост да стабилизирате доходите си или пък да ги повишите,  да действате така, че да подобрите вашето благоденствие и среда на съществуване.

Някои от вас ще разчитат  на своето семейство,  за да постигнат тези свои цели, така че близките ви  ще ви подкрепят морално и материално.

Други ще инвестират в недвижимо имущество,  ще се справя с битови и имотни казуси, това може да ви струва повече средства, може да внесе известно напрежение в душата ви, да изисква концентрация и мобилизация,  но в повечето случаи- тази инициативност ще има позитивен ефект и то дългосрочен.

Все пак е препоръчително в този процес да избягвате недоразумения с вашите близки и семейство,  защото мога да ескалират и различия,  които трябва да изчистите със спокойствие,  понякога и с компромис или пък с поглед в по-далечното бъдеще, като не губите крайната цел, резултат, към който се стремите.

Ако това не е ваша тема,  тогава вие може да предприемете действия, чрез които да преобразите вашите доходи- генерално и ще бъдете много смели, инициативни, за да реализирате на практика  това ваше желание.

Ескалират равносметки- на кого можете да разчитате, кой ви нанася щети.  Може да попаднете в ситуация,  която изисква да защитавате интересите си над обичайното, ако това е невъзможно, тогава ще промените вашата среда,  за да се предпазите от негативни влияния.

Хубаво е да си правите и по-точен разчет  на приходи и разходи,  за да не се дестабилизирате финансово.

Към настоящия момент вие сте доста креативни, социално- високо активни,  правите отлично впечатление с вашия изказ и убедителност,  така че с по-голяма лекота  ще налагате мнението си, ще намирате начин да подкрепят идеите и желанията ви  и всъщност се  появява възможност- да превъртате всички предизвикателства в полза  чрез вашите ораторски способности, добронамереност,  понякога и хитрост.  Ще привличате внимание, ще получавате добри новини и все ще се намери някой,  който да порадва сърцето ви,  дори да играе ролята на личност,  която ви изненадва приятно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени