СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 22.10.2018 – 28.10.2018

x


Все по-важна тема за вас ще се оказва материалното ви състояние, което е като скачени съдове за моралната или финансова подкрепа, която можете да получите от страна на партньори – лични или делови. Вероятно като първи стъпки към успехите ви вие трябва да се ориентирате точно в тази посока – да скрепите вашите отношения. Не винаги това ще е лесно и може да е свързано с повратни решения. Ако има различия в интересите – ваши и чужди те ще ескалират по особено силен начин и могат да доведат до обрати, късане на делови или лични отношения със съответните последици.

Пълнолунието от вторник и сряда ще ви даде пълнота от знание с пик от събития, развръзки, които ще повлияят онова, което имате – общо. Ако през това време получите положителни сигнали, спечелите нещо значимо, предизвикателствата се преобърнат във ваша полза – можете да се поздравите, че миналите ви постъпки са били правилни и целесъобразни.

Ако това не е все пак така, тогава това може да е сигнал, че е настъпило време за промяна на източниците ви на доходи, а може би и среда на съществуване в колектив и не само. Но не бива да бързате да отваряте нова страница, първо е добре да се ориентирате за нови перспективи, които постепенно ще се оформят на хоризонта от средата на ноември и ще ви дадат шанс да раздвижите границите на възможното пред вас – буквално и в по-общ смисъл.

През последните дни на седмицата нещо силно може да привлече вниманието ви, може да получите нещо значимо, но не случайно, а отново следствие на минали инициативи. Като минимум разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, какво ви носи сигурност, кой път да изберете за да се повиши благосъстоянието ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ