СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 22.10.2018 – 28.10.2018

x


Седмицата е изпълнена със събития, които могат да се окажат едни от най-важните за вас през цялата година, особено за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали.

Тенденциите, които ще ескалират не са случайни, те са следствие на минали ваши действия и зададени тенденции като минимум през изминали месец, но може и много по-дълго, да кажем – през изминалата близо година. Всичко това засяга общественото ви положение – генерално, а в частност може да преобрази вашите партньорски отношения /лични и делови/, все едно е дошъл моментът те да преминат на едно друго и по-високо ниво, да се изчистят евентуални недоразумения, да се вземат важни решения относно вашето бъдеще. Всичко случващо се носи елемент на изненада, тази изненада може да е провокирана от вас самите – променено настроение, желания, визия за бъдещото ви развитие, но както се казва „крушката си има опашка“ и за всичко си има повод, остава да се надяваме, че реакциите ви, колкото и да са спонтанни, толкова ще са и целесъобразни.

Ако все пак се наложи някои връзки да се скъсат и да останат зад гърба ви, вероятно връщане назад няма да има или ще се изискват действително по-сериозни трансформации, а не козметични.

През последните дни от седмицата преобразуванията засягат „отсрещната страна“, може да ви обземе силна любов, може да получите подобни сигнали, обяснения – колко много държат на вас. През тези дни става ясно на кого и в каква степен можете да разчитате, какви хора привличате и т.н. Нека това да е удовлетворяващо за вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Флоралната рокля – едно от нах-хубавите модни клишета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ