СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 23.01.2023 – 29.01.2023

x


Вашата социална активност перманентно ще се усилва, защото се налага да се доказвате в колектив над средното ниво, за да утвърдите авторитета си и заемете лидерски позиции, за да постигнете по-лесно целите си или за да очертаете по-светло бъдеще чрез вид одобрение…

В обкръжението ви може да има личност, която ви подкрепя много силно, действа ви стимулиращо, подкрепя собствената ви инициативност. Сега вие може да се сдобиете със своеобразна популярност, може да попаднете под нечия опека, може да създадете връзки, които да се превърнат в мост към вашите успехи.

Ежедневието забързва своя ритъм и разкрива  пред вас все повече варианти. Все още остават задачи за изпълнение от миналото, но те ще бъдат наваксани бързо през февруари…

На този етап от вас се изисква  да споделяте мисли и идеи,  защото комуникацията е проводник на множество шансове. Разбира се самите вие може да получите интересни предложения, информация, от която да се възползвате.

През втората част от седмицата пред вас може да се разкрият варианти на развитие, които ще изискват повече време за да ги реализирате, но това е мечта, която се появява на хоризонта и изисква стратегия, за да имате реализирате на практика.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени