СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 23.01.2023 – 29.01.2023

x


Вие се намирате в прекрасен период, през който можете да разширите  или да утвърдите успехи,  които касаят вашия социален статус, кариерно развитие, върху ви постижения, които включват приоритети, към които сте се стремили дълго, включително през изминалата 2022 г.

Част от часовете сами ще застават на пътя ви  под формата на развръзки,  отключване на резултати и следствие на тенденции, които сте задали в миналото.

Нови възможности или варианти също могат да се появят, особено,  ако имате нужда от тях и ги търсите.

През първите дни от седмицата  ескалират равносметки,  които ще ви мобилизират,  може да ви подтикнат да вземете важни и дългосрочни решения  или пък да действате така, че да преодолеете някакво предизвикателство преди да продължите напред.

Може да разчитате на хладни, точни и обективни преценки, които ще ви помогнат да изберете оптимално правилна за вас посока. Вие се намирате в период, през който дребни действия могат да имат широко или дългосрочно отражение, имайте го предвид и канализирайте тази мощна енергия в оптимално правилна за вас посока.

Може да наваксате с  изостанали дела,  тази перспектива ще продължи и през следващата седмица и допълнително ще разшири хоризонтите пред вас.

Ще получавате все по-широка подкрепа и популярност,  в обкръжението ви може да се появи личност, която е добронамерена, подава ви ръка при нужда и със съответните позитиви.

Вашата собствена социална активност ще расте,  паралелно с това и хората, от които получавате вид одобрение.  Венера преминава  в зодиакалния знак

Риби на 27  януари и ще остане в този сектор до 20 февруари 2023 г. През това време вие ще проявявате  повече емпатичност към околните, може да се отключат и по романтични  или носталгични настроения…

В любовта през първата част от седмицата  текат преоценки  и нека те да подействат оздравяващо на връзките ви.

През втората част ескалират приятни преживявания…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени