СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние или вид сигурност,  която е силно обвързана,  взаимно- зависима от подкрепа,  която можете да получите от страна на партньори,  лични или делови.

Вид сътрудничество вероятно ще изисква по-висока приспособимост към хора и дори институции,  които влияят на вашето благополучие – общо.

Вероятно ще ескалират равносметки: „ какво давате, а какво получавате“  и следствие на тях вие ще вземете съответни мерки.

Все пак и в повечето случаи ще се налага да направите избор,  може би да жертвате едно,  за да получите друго и по ценно.

Ако обедините усилия с важни за вас хора,  тогава ще превъртите всякакви предизвикателства в полза, ще преодолеете някакво затруднение,  а това по един естествен начин ще ви подейства обогатяващо.

Повишени разходи са доста вероятни,  но в оптимален случай те са полезни или неизбежни инвестиции.

Препоръчително е да се пазите от конфликти,  които могат да ви нанесат загуби, морални или материални.

Това е валидно за целия период, но приоритетно през последните дни на седмицата.

Партньорските отношения- чисто финансови въпроси може да влияят силно на вашата връзка,  нека това да се превърне в повод да откриете общи и обогатяващи цели,  които да стабилизират вашите отношения и да ви подействат позитивно,  а не обратното.  Не е изключено и да нарасне „ чувството за собственост“, прояви на ревност,  но нека те да бъдат в здравословни граници.

Ескалира мощна енергия,  луната клони към пълнолуние,  което е със слънчево затъмнение на 28 октомври. Промени,  които ескалират през това време  са безвъзвратни  или вече нищо не е същото,  имайте го предвид и насочвайте тази енергия в оптимално позитивна за вас посока  като оставите завинаги зад гърба си нещо токсично и вредно,  но пък преумножите  шансове,  концентрирате се върху вид победа,  успех,  които можете да постигнете,  ако се концентрирате върху тях.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени