СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние или вид сигурност,  която е силно обвързана,  взаимно- зависима от подкрепа,  която можете да получите от страна на партньори,  лични или делови.

Вид сътрудничество вероятно ще изисква по-висока приспособимост към хора и дори институции,  които влияят на вашето благополучие – общо.

Вероятно ще ескалират равносметки: „ какво давате, а какво получавате“  и следствие на тях вие ще вземете съответни мерки.

Все пак и в повечето случаи ще се налага да направите избор,  може би да жертвате едно,  за да получите друго и по ценно.

Ако обедините усилия с важни за вас хора,  тогава ще превъртите всякакви предизвикателства в полза, ще преодолеете някакво затруднение,  а това по един естествен начин ще ви подейства обогатяващо.

Повишени разходи са доста вероятни,  но в оптимален случай те са полезни или неизбежни инвестиции.

Препоръчително е да се пазите от конфликти,  които могат да ви нанесат загуби, морални или материални.

Това е валидно за целия период, но приоритетно през последните дни на седмицата.

Партньорските отношения- чисто финансови въпроси може да влияят силно на вашата връзка,  нека това да се превърне в повод да откриете общи и обогатяващи цели,  които да стабилизират вашите отношения и да ви подействат позитивно,  а не обратното.  Не е изключено и да нарасне „ чувството за собственост“, прояви на ревност,  но нека те да бъдат в здравословни граници.

Ескалира мощна енергия,  луната клони към пълнолуние,  което е със слънчево затъмнение на 28 октомври. Промени,  които ескалират през това време  са безвъзвратни  или вече нищо не е същото,  имайте го предвид и насочвайте тази енергия в оптимално позитивна за вас посока  като оставите завинаги зад гърба си нещо токсично и вредно,  но пък преумножите  шансове,  концентрирате се върху вид победа,  успех,  които можете да постигнете,  ако се концентрирате върху тях.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени