СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 23.10.2023 – 29.10.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения,  лични или делови.  Между вас може да ескалират силни страсти,  разяснителни разговори,  събития,  които да имат широко отражение,  за много дълъг период от време.

В оптимален случай- вие ще преживеете доста интензивни чувства, може да проведете разяснителни разговори,  които ще са запомнящи се,  ще имат широко отражение,  ще ви помогнат да си бъдете още по-близки,  да изчистите евентуални недоразумения,  ако е имало такива в миналото.

Отсрещната страна понякога ще се държи  малко по-агресивно,  вероятно ще се стреми да заеме  някакви лидерски позиции  или пък ще изисква от вас да се съобразявате повече с нея и над обичайното.

Вие можете да отговорите на това очакване,  а като отплата ще можете да делегирате отговорности,  ще разчитате на вид помощ,  човека до вас ще ви действа стабилизиращо и ще има позитивен ефект за по-далечни перспективи на развитие.

Препоръчително е съзнателно да избягвате конфликти,  ако има различия между вас и важен за вас човек,  опитайте се да ги изчистите чрез диалогичност,  разбиране,  защото любовта, практичните оценки или дори интересът надделяват.

Ако в някои случаи не е така,  а между вас и ваши партньори  вече съществува „ пропаст“,  тогава през настоящия период това ще е особено видно и може да доведе до прекратяване  на съответните взаимоотношения.

Трябва да се има предвид,  че в края на седмицата предстои пълнолуние с лунно затъмнение,  което е на 28 октомври,  така че прекратени контакти сега няма да могат да бъдат възстановени или вече нищо няма да е същото, така че действайте и насочвайте внимателно…

Ако това не е ваша тема,  тогава вие ще се концентрирате  върху укрепване на връзки,  да се доказвате повече в колектив,  защото това ще е необходимо или водещо условие,  така че да можете да постигнете вашите планове.

Възможно е конкуренцията и изискванията да нараснат,  а вие да се справите с подобно предизвикателство пак така по-лесно,  ако има на кого да разчитате и с кого да обедините усилия,  имайте го предвид и се концентрирайте в тази посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени