СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 23.12.2019 – 29.12.2019

x


На 26 декември предстои Новолуние със Слънчево затъмнение, което ще преобрази социалния статус на повечето от вас. „Новото“ може да се окаже добре познато старо или такова, което позволява всички полагани до този момент усилия за разширение и развитие на вашите възможности- да се надградят и като разчитате вече на придобит авторитет, опит и т.н.

Този процес трябва да е обвързан с базисна стабилност, която е в лицето на вашия дом, семейство или по някакъв начин ще е обвързан с подкрепата на най-близките ви хора, а в някой случаи- место-живеене, разрешаване на битови или имотни приоритети. Двете сфери от вашия живот ще си влияят като скачени съдове. Например- просперитета в кариерата ще се отразява и на отношенията у дома, но и обратното.

Това Новолуние ще има широко отражение, вероятно за следващите месеци, дори години напред. Както вероятно знаете, в началото винаги по-лесно се влияе, така че е препоръчително да посеете семена, които ще дадат в бъдеще „сладък плод“ или такъв, какъвто желаете.

Все пак не е препоръчително да се движите против течението, така едва ли ще стигнете далеч, а по-скоро да следвате хода на събитията, за да се възползвате от текущи възможности, които самата Съдба ще ви подскаже. По друг начин казано- не насилвайте нещата, а се движете по посока на най-малкото съпротивление и по горе-описания начин.

Високата социална активност, създаването и укрепването на връзки- ще ви носи все по-широки перспективи на развитие, ще се превръща в своеобразен отдушник или шанс да привлечете късмет, просперитет и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ