СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието, което е на 26 декември ще ви даде шанс да раздвижите границите на възможното пред вас, да се сдобиете с по-добри социални позиции, да се изкачите по йерархичната стълбичка, но това ще е възможно само, ако се придържате към вид морални устои, демонстрирате висока инициативност и креативност, също-висока квалификация или се стремите към повишение на вашите знания…

Ако бъдещите ви планове са обвързани с пътувания, премествания, тогава ще получите „зелена светлина“, която може да ви отведе доста надалеч- буквално и в преносен смисъл.

Родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен ще се проявяват все по-голяма креативност, ще се представят в обновена светлина, ще разкриват нови черти от характера си и съответни нови възможности за просперитет.

Колкото сте по-отворени към различното, толкова по-широки хоризонти ще се разкриват.

Околните ще играят ролята на стимулатор за развитие или пък дразнител, не е изключена повишена конкуренция, изисквания, които ще ви стимулират да дадете най-доброто от себе си и да заемете водещи или по-независими позиции.

Ще има и такива, които ще ви оказват енергийна или друг вид подкрепа.

В този процес едни връзки ще стават по-здрави, а други ще останат в миналото, предстои да промените позициите си в колектив поради премествания, нова социална роля, променен начин на мислене, комуникация, които по един естествен начин ще се отразят на общественото ви положение.

Вече усещате „ветровете на промяната“ , възползвайте се от тях и насочете платната на житейския си кораб в оптимално правилна посока. Не се опитвайте да задържате статукво, което иска да се разчупи, опитайте се да го надградите или отворете нова страница…

Оформят се възможности да подпишете нови и по-дългосрочни договори, ако това ви интересува, да се справите с юридически казуси или да оставите зад гърба си стари и изчерпани контракти за сметка на нови и по-перспективни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ