СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 24.01.2022 – 30.01.2022

x


През тази седмица ще имате възможност да си върнете някакви стари източници на доходи, ако това ви интересува, можете да си върнете нещо изгубено или скъпо за вас, шанс, който се отлагал в времето и ето, че сега отново застава на пътя ви.

Възможно е не всички резултати да са видни веднага, но ще получите положителни подсказки в посока, която ще ви подейства обогатяващо. Възможно е да се оформят и допълнителни, паралелни източници на доходи или да получите неочаквана подкрепа, понякога и под формата на „авариен изход“, ако имате нужда от това.

На този фон вие преосмисляте вашия път на развитие, все още сте в силно трансформиращ период, който касае вашето кариерно развитие или обществено положение.

Този период в значима степен ще приключи в средата на февруари или дотогава вие ще имате значима яснота по кой път да поемете, какви преобразувания предстоят, какво трябва да отстраните от пътя си, на кого можете да разчитате и т.н.

Марс, вашият покровител, преминава в зодиакалния знак Козирог на 25-ти януари и до 6 март от този сектор ще ви подтиква да действате твърде амбициозно, организирано, твърдо, така че да преодолеете всички предизвикателства по пътя си и да постигнете успехи, на които после ще може да разчитате до края на годината, а може и повече.

Любовта на този етап е хладна или на заден план, но напълно стабилна за повечето от вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени