СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Овен 24.10.2016 – 30.10.2016

x

1-Aries


През последната седмица на октомври вие навлизате в силно трансформиращ период, през който може да се изправите на своеобразен житейски кръстопът, да се налага да вземате решения, продуцирани от необходимостта да гарантирате своята „сигурност”-финансова, но не само. През това време можете да преобразите линията си на поведение, бъдещи намерения, като ставате все по-взискателни към онова, което получавате под формата на възвръщаемост спрямо собствените ви положени усилия и онова, което давате-общо.

Енергията, която ви владее е почти неуправляема и с възможност да „избухне” във всеки един момент, особено, ако са на лице провокации- тогава можете да изненадвате околните с реакциите и действията си, да действате до краен предел, но вероятно не без основание и предизвикателства.

Продължавате да съществувате в конкурентна среда, която ви мобилизира, но обединението, сътрудничеството, намирането на партньори, превръщащи се в мост към собствените ви успехи е не само възможно, но и необходимо условие.

Мнозина от вас ще се върнат към стари връзки, обстоятелства, разширяващи хоризонтите пред тях или даващи им възможност да се справят, разрешат въпроси от миналото. В някой случаи- това са правни казуси-буквално или в един по-общ смисъл, а в други- шанс да се измъкнат от статукво, което е изчерпано.

Ако има някакви тайни или некоректни обстоятелства- те ще излизат на повърхността, ще застават на пътя ви, но вие притежавате достатъчно ресурси, за да ги прескочите или преодолеете на този етап, стига да не ги обикаляте повече…

В любовта- заздравявате връзките си, ако поискате или се устремявате към нови и по-далечни цели, които да порадват сърцето ви.

Самотните Овни могат да срещнат любовта на път или да я припознаят в една по-властна, но перспективна личност.

В понеделник преобладава ентусиазмът, притежавате и доза късмет-възползвайте се.

Вторник и сряда са напрегнати, всякакви непланувани ангажименти могат да объркат предварителните ви очаквания. Бъдете внимателни, действайте на”момента”, за да сте адекватни на случващото се.

В четвъртък и петък популярността ви расте, паралелно и със собствената ви инициативност. Можете да скрепите важни за вас контакти, но не е изключено и да разрушите онези, които повече ви натоварват, отколкото да ви удовлетворяват. Дните са показателни за партньорските отношения, същевременно сега най-силно им влияете.

В събота и неделя сте доста емоционални, по различни поводи разбирате до колко можете да разчитате на другите или пък-не.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ