СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 24.10.2016 – 30.10.2016

x

2-Taurus


Партньорските отношения стават все по-приоритетен и водещ мотив в живота ви. Навлизате в един от най-трансформиращите периоди за вашите връзки-лични или делови, за общественото ви положение, което на този етап зависи подчертано от подкрепата на околните. Лакмус за това как успявате да се справяте с подобни предизвикателства е пряко- материалното ви благосъстояние, а не е изключена и обратна зависимост- чисто финансови въпроси да рефлектират върху добрия тон и чувствата ви. Някой от вас през това време ще се върнат към отминали въпроси със стари дългове, които трябва да бъдат разплатени.

Ако сте служители във фирма, звездите ви дават шанс да се докажете и да увеличите приходите си или поне да повишите авторитета си. Вероятно не всичко ще бъде толкова лесно обаче, защото ще ви се налага да преодолявате некоректност от страна на конкуренти, колеги, а понякога и приятели. Бъдете внимателни, пазете си гърба и не вярвайте на всичко чуто, не позволявайте да ви манипулират или използват!  Всъщност, ако има такива нагласи- те ще станат по-видни и ярки от обикновено, така че да ги отчетете първо, а после да се справите ,да ги отстраните и т.н.

Хора стоящи далеч от вас ви изненадват- включително роднини, висше-стоящи. Ако има предпоставки- въвличате се в спорни наследствени или имуществени дела, които изискват да се опирате и на добри специалисти, така че те да се превърнат в полезен посредник, предпазващ ви от подводни камъни.

В понеделник се раздвоявате между лични и служебни приоритети, но с по-голяма лекота намирате изход или допълнителни варианти при текущите ви ангажименти.

Във вторник и сряда хора близки до сърцето ви обсебват вниманието ви, подтикват ви към преоценки, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.

В четвъртък и петък сте пробивни, динамични, дните са подходящи да демонстрирате потенциала си и да постигнете набелязаните цели. Все пак посланието да не се предоверявате – остава.

В събота и неделя – нов, превключващ момент за партньорските ви връзки, насочете ги в по-положителна посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ