СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 24.10.2022 – 30.10.2022

x


Новолунието и слънчевото затъмнение от 25 октомври ще обнови и промени вашето финансово състояние, тази тенденция ще прораства до пролетта на 2023 година, а сега се зараждат първи перспективи в това направление, които е добре да насочвате в рамките на уместното и без да пресирате събитията. Вие трябва да цените високо спонтанно възникнали възможности, понякога и под формата на подкрепа от страна на хора и институции, които допринасят за благоденствието ви.

Не е изключено да имате усещането, че трябва да направите компромис, налага се да проявите повишена адаптивност, за да придобиете онова, което най-силно желаете, а и за да сте в крак с времето, за да бъдете максимално адекватни на бързо променяща се среда на съществуване.

Не е изключено вашето кариерно развитие също да претърпи някаква корекция, така че да оставите зад гърба си нещо, което е изживяло своето време, за да допуснете друго и по-перспективно.

Стари идеи и шансове от миналото, които ви действат обогатяващо, отново могат да се възвърнат към вас.

Ако някой нещо ви дължи, може да ви върне дължимото, но ако вие сте в дълг, тогава също ще трябва да се разплатите…

Може да се наложи да се справяте с финансови документи или взаимодействието ви с финансови и държавни институции да стане по-интензивно през следващите седмици,  нека това да се превърне в повод да се справите с някои неразрешени въпроси и да спечелите от това.

Ако ви интересува уреждането на наследствени въпроси, ще можете да се справите и с този приоритет.

В любовта ескалират силни страсти, нека те да ви сближат с любим човек, а не обратното,  дори и на повърхността да изплуват някои прикривани до този момент чувства и преживявания…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени