СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 24.10.2022 – 30.10.2022

x


На 25 октомври предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение и то може да зададе едно голямо ново начало във важни за вас отношения, лични и делови, в партньорските ви връзки.

Тенденцията ще засегне приоритетно родените през първите дни на зодията – 24, 25, и 26-ти април, но и всички останали в различна степен.

Под въздействието на това новолуние вие може да изпитате своеобразен катарзис във  взаимоотношенията си.

Например, стари чувства могат да се събудят, вероятно и не без причина, те могат да бъдат напълно позитивни, да бъдат надградени, обогатени и със съответните позитиви.

Но тълкуванието не е еднозначно. Миналото ви застига по някакъв начин, така че ако там са се натрупали някакви недоразумения, те ще изискват да бъдат разрешени, иначе съответните контакти ще се прекратят и едва ли вече ще се възобновят, или нищо няма да е същото.

Някои от вас ще си върнат стара любов, други ще изчистят евентуални и натрупани недоразумения, така че връзката да стане още по-здрава, трети ще трябва да проявят по-висока приспособимост към своя партньор, който очевидно доста се променя и ще изисква същото и от вас самите.

Ще бъдат скъсани онези връзки, които не кореспондират с бъдещето ви развитие…

Показателни дни с новини, събития, понякога изненади, които спонтанно преобразяват света около вас, може да очаквате във вторник и сряда.

През втората част от седмицата успехите ви, дори и ритъмът в ежедневието ви, в значима степен ще се влияят от взаимоотношенията…

От вас ще се изисква да укрепвате онези, които допринасят за благоденствието или чувството ви на щастие, доколкото това е осъществимо, кореспондира с вашия път и предопределеност, ще има широко отражение.

Ако определени личности напускат живота ви, твърде вероятно е да отворят място на нови  и по-подходящи за вас личности…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени