СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 25.05.2020 – 31.05.2020

x


Вие не сте склонни да афиширате твърде намеренията си, по-скоро се движите по план, който ви дава скрити и допълнителни възможности внезапно и бързо да постигнете желанията си, да подействате позитивно на доходите си или онова, което имате – общо.

Шансове за печалба ескалират по горе-описания начин, част от тях вие ще създадете и чрез собствената си инициативност, други ще застават по естествен, понякога изненадващ, но неслучаен начин на пътя ви, а по-скоро като развръзка и следствие на усилия, които сте полагали до този момент.

Въпреки че Луната е нарастваща, по-голяма част от тенденциите продължават да се движат по инерция, а вие се намирате в период, през който много ясно ще набележите какво има потенциал да продължи и да остане в живота ви, какво следва да оставите зад гърба си, защото ви разминава с очакванията, няма потенциал, ресурс да продължи и в бъдеще…

Информационният поток е много усилен, а полученото знание най-големият капитал. Имате шанс да надникнете отвъд видимото или да разгледате обикалящата ви действителност от един друг ъгъл. Това по един естествен начин ще преобрази средата ви на съществуване, защото вие възприемате декорите около вас по-различно, понеже някои връзки и договори могат да се преразгледат и скъсат, а дори това може да е план за преместване, смяна на средата, който ще се осъществи до края на юни.

Все пак на този етап трябва да сте по-внимателни към измами и манипулации, в оптимален случай, ако има нечестност, вия я идентифицирате.

Отношенията /лични и делови/ продължават да се тестват за лоялност, това ще продължи и през следващата седмица.

Може да ви се налага по-енергично да защитавате интересите си, да влизате в словесни двубои, понякога и с неявни до този момент недоброжелатели. Вие можете да се справите, изградете си стратегия, не се предоверявайте и т.н.

Марс е в Риби – не е изключено да се разпилявате в различни посоки, трудно ви е да се съобразявате с конкретен график, а може би е по-добре да не се претоварвате, да се движите повече по течението и да ловите възможностите, останалото да оставите да отмине покрай вас…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ