СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Желанието да се забавлявате и да се радвате на живота перманентно ще расте. Вие ще се отдадете на този порив като ще намирате все повече време за любими хора, за хоби, за онова, което ви доставя повече удоволствие.

Възможно е да се появят хора и обстоятелства, които да ви вдъхновяват, ентусиазират, да ви показват пътища и начини, така че да изпъкнете и да получите по-голямо удовлетворение сега и в бъдеще.

Възползвайте се от новолунието, което е на 28  юли, за да зададете едно голямо ново начало, което може да осъществи и най-смелите ви планове или ще се превърне в повод и усещане за щастие.

Всеки сам ще избере своята цел и според това какво сърцето му най-много желае – от любов и взаимност до осъществяване на честолюбиви и професионални планове.

Притежавате доза късмет и ще го усещате на различни нива. Това, което може да развали настроението ви, са повишени разходи, дестабилизация на финансовото ви състояние.

Причините могат да бъдат различни – преувеличени харчове за развлечения, любими хора, може и да са полезни инвестиции. Това може да доведе до раздразнителност, която да рефлектира и върху вашите взаимоотношения, внимавайте…

Ако е и необходимо да извършите някаква промяна в източниците си на доходи – това ще бъде по-видно от обикновено.

Не възпирайте обновлението, а се опитайте да се възползвате от него, защото едва ли може да спрете бързо променяща се среда и съответни изисквания, но можете да действате креативно, адаптивно, да допуснете нещо ново, което ще превърти тези предизвикателства в полза и ще ви подейства обогатяващо. Вероятно трябва да платите някаква цена, но тя може и да е полезна или неизбежна. Повечето от вас срещат голямо разбиране, подкрепа от страна на своето семейство и домът се превръща във ваша крепост.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени