СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Повечето от вас изпитват много силно и вътрешно желание за промяна, която може да обнови живота ви на различни нива, както в личен така и в професионален аспект.

Може да бъдете обзети от почти гениални идеи и настроения, но ако не се фокусирате върху ясна цел, решения, които да разчупят статуквото и да ви измъкнат от вид неудовлетворение, тогава тази аспектация ще прерасне в нервно напрежение и недоразумения с близкото ви обкръжение.

Звездите ви подтикват да отключите нови характеристики, които да демонстрирате пред света и които да ви направят по-независими, неограничени от външни влияния, които не са по вкуса ви. Вие може да ги прекратите или промените спонтанно.

Ескалират преобразувания, които са свързани с вашия дом и семейство. Възможно е в този процес да се изискват разяснителни разговори, в по-крайна форма – спорове в семейството.

Заложете на конструктивния диалог, балансирайте между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна, така ще избегнете конфликти, които ще предизвикат обратен от желания резултат.

На 28 юли предстои новолуние, което ще обнови точно домашната и семейната среда на съществуване. Възползвайте се и задайте едно голямо ново и позитивно начало, ще имате такава възможност, ако се налага и желаете ще откривате своеобразен авариен изход и варианти от известно напрежение, което може да се е натрупало в последно време. Много е важно какво всъщност искате и да не губите по-далечни перспективи от поглед.

Добре може да се справяте с битови и имотни казуси, ако това ви интересува. Ако не ви интересува, тогава просто ще имате нужда от повече почивка, да намалите темпото, да се отдръпнете от текущи дела, за да направите важен избор, който е способен да преобрази живота ви и да смени декорите около вас. Марс е във вашия зодиакален знак, това означава, че е в повечето случаи „вие сте капитани на собствения си кораб“, вие насочвате тенденции, това е сила и отговорност. Водите приятни разговори, радвате се на повече добронамереност или в обкръжението ви има личност, която радва слуха ви, подкрепя ви и т.н. Думите ви имат по-голяма чуваемост, възползвайте се.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ