СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Фокусът през тази седмица са вашите партньорски отношения, защото те влияят силно на ваши бъдещи перспективи на развитие, на възможността по-лесно да осъществите вашите цели.

Всъщност, в обкръжението на мнозина има енергични личности, които им помагат, подават им ръка при нужда, така че по-лесно да се осъществят желания.

Чрез вид сътрудничество, намиране на одобрение, вие може да реализирате ваш творчески проект, по-лесно да се справяте с дела, които включват ваш бизнес, ако имате такъв.

По-лесно ще можете да се справите и с въпроси, които касаят вашата финансова сигурност, тъй като ескалират повишени разходи или други фактори, които могат да ви дестабилизират финансово.

Точно сътрудничеството ще ви помага и в това направление, от вас ще се изисква обаче да избирате правилно хората, на които се доверявате и допускате до себе си, защото може да има и такива, които ще имат обратен на очаквания резултат и по-скоро ще точат вашите  ресурси.

В оптимален случай – ескалират повишени разходи за вас самите, за ваш бизнес, за любими хора. Все пак периодът е подходящ да се дистанцирате от връзки, ако има такива, които предизвикват загуби…

Ако съществуват конфликти на интереси, пак така е подходящо точно сега да ги изчистите, чрез общи и обогатяващи цели например…

На кого и в каква степен можете да разчитате, кой допринася за благоденствието ви или точно обратното, какви реформи трябва да въведете във връзките си, за да изчистите евентуално напрежение или да ги укрепите – разбирате през настоящата седмица и можете да въздействате на всички тези въпроси над обичайното.

Показателни събития може да се очакват в дните на пълнолунието, което е на 29-ти септември.

Постарайте се  през това време да действате и реагирате така, както искате да съществувате или да зададете векторна развитие взаимоотношенията като минимум за следващите около две седмици. Ще намерите време и за развлечения, така че да порадвате сърцето си.

Може да започнете романтични връзки, ако сте сами, в такъв случай те могат да бъдат перспективни или поне доста бурни, страстни и емоционални.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник облечете увереност.

Ако сте пропуснали
Най-четени