СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Фокусът през тази седмица са вашите партньорски отношения, защото те влияят силно на ваши бъдещи перспективи на развитие, на възможността по-лесно да осъществите вашите цели.

Всъщност, в обкръжението на мнозина има енергични личности, които им помагат, подават им ръка при нужда, така че по-лесно да се осъществят желания.

Чрез вид сътрудничество, намиране на одобрение, вие може да реализирате ваш творчески проект, по-лесно да се справяте с дела, които включват ваш бизнес, ако имате такъв.

По-лесно ще можете да се справите и с въпроси, които касаят вашата финансова сигурност, тъй като ескалират повишени разходи или други фактори, които могат да ви дестабилизират финансово.

Точно сътрудничеството ще ви помага и в това направление, от вас ще се изисква обаче да избирате правилно хората, на които се доверявате и допускате до себе си, защото може да има и такива, които ще имат обратен на очаквания резултат и по-скоро ще точат вашите  ресурси.

В оптимален случай – ескалират повишени разходи за вас самите, за ваш бизнес, за любими хора. Все пак периодът е подходящ да се дистанцирате от връзки, ако има такива, които предизвикват загуби…

Ако съществуват конфликти на интереси, пак така е подходящо точно сега да ги изчистите, чрез общи и обогатяващи цели например…

На кого и в каква степен можете да разчитате, кой допринася за благоденствието ви или точно обратното, какви реформи трябва да въведете във връзките си, за да изчистите евентуално напрежение или да ги укрепите – разбирате през настоящата седмица и можете да въздействате на всички тези въпроси над обичайното.

Показателни събития може да се очакват в дните на пълнолунието, което е на 29-ти септември.

Постарайте се  през това време да действате и реагирате така, както искате да съществувате или да зададете векторна развитие взаимоотношенията като минимум за следващите около две седмици. Ще намерите време и за развлечения, така че да порадвате сърцето си.

Може да започнете романтични връзки, ако сте сами, в такъв случай те могат да бъдат перспективни или поне доста бурни, страстни и емоционални.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени